Energiatekniikan diplomi-insinööri Andreas Lund siirtyy Fimpecille Granlundilta, jossa hän työskenteli konsulttina alueellisten energiaratkaisujen tiimissä. Hänellä on kokemusta syvälämpökaivoista ja geotermisestä energiasta uusien teknologioiden hankkeissa, konseptoinnissa ja suunnittelussa.

”Fimpecissä minua kiinnosti erityisesti energiayhtiöiden näkökulma ja eturivin paikka energiamurroksen parissa. Energia ja konsultointi ovat Fimpecillä kasvavia alueita. Onkin erityisen motivoivaa, että pääsen itse vaikuttamaan tekemiseen ja saan vastuuta”, Lund kertoo.

Kasvavan energialiiketoiminnan mahdollisuudet motivoivat

Andreas Lund toimii Fimpecillä konsulttina ja kehittää energialiiketoiminnassa muun muassa teknisen laskennan ja geotermisten energiaratkaisujen palveluita. Hän tuo mukanaan energia-alan erityisosaamista ja haluaa kehittää hyviä toimintatapoja erityisesti projektien läpiviennissä.

”Tuon Fimpecille syventävää asiantuntijuutta uusiutuvasta energiasta, geotermisestä energiasta ja power-to-x teknologioista. Tiiminä voimme nyt tarjota uusia konsultoinnin ja energiavaihtoehtojen palveluita. Haluan myös olla mukana kehittämässä hyviä toimintatapoja projektien läpivientiin.”

Lund on erityisen innostunut kasvavan energiakonsultoinnin tuomista mahdollisuuksista. Hän kokee positiivisena, että pääsee muutokseen mukaan alusta alkaen, saa vastuuta ja pystyy vaikuttamaan ympäristön luomiseen.

”Olen jo nyt päässyt kehittämään yhdessä asiakkaidemme kanssa uusia energiaratkaisuja. Meillä on hyvä ja yhtenäinen tiimi, mikä mahdollistaa innovatiiviset ratkaisut. Tiimillämme on potentiaalia vaikka mihin.”


Andreasta pääsee kuulemaan seuraavassa Fimpecin energiawebinaarissa keskiviikkona 27.4. – ilmoittaudu mukaan tästä!

”Andreaksen saaminen tiimimme tuo meille valtakunnallisella tasolla huippuosaamista erityisesti geoenergiaan liittyen. Hänellä on rautainen kokemus konsultoinnista, ja hänen osaamisensa ja intohimonsa uusiin energiaratkaisuihin välittyy varmasti myös asiakkaillemme, mikä on meille kilpailuvaltti”, Fimpecin konsultoinnin ja prosessisuunnittelun johtaja Jussi-Pekka Kuivala kuvailee.

Ensimmäiset viikot ovat sujuneet Lundin mukaan positiivisessa hengessä. Hän on alusta saakka päässyt mukaan projekteihin ja tarjoustoimintaan. Töiden lisäksi Lund harrastaa aktiivisesti liikuntaa ja tekee väitöskirjaa lämmön ja sähkön sektori-integraatiosta Aalto-yliopistossa.

Palaa uutisiin