Fimpec (CTS Engtec) on laajentanut rakennesuunnittelun palveluvalikoimansa vuoden 2021 alusta lähtien kattamaan koko teollisen rakennesuunnittelun toimialan, kun aikaisemmin yritys on keskittynyt pääosin teräsrakennesuunnitteluun. Keskeinen uusi osa palveluvalikoimaa on betonirakenteiden suunnittelu.

– Laajemman palvelukokonaisuuden ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin ja laajemmin erilaisissa toimeksiannoissa. Se antaa meille myös entistä paremmat mahdollisuudet huolehtia teollisuuden investointihankkeista kokonaisuuksina, joissa tarjoamme prosessin suunnittelun lisäksi rakennuksen suunnittelun prosessilähtöisesti. Tarve tällaiseen palvelujen laajentamiseen on lisääntynyt viime aikoina selvästi, ja koska meillä on tarvittavaa osaamista, halusimme vastata kysyntään, kertoo osastopäällikkö Antti Lahtinen CTS Engtecistä.

Rakennesuunnittelun palveluvalikoiman laajentuessa CTS Engtec on myös vahvistanut suunnitteluresurssejaan. Vuoden 2021 alussa yhtiön palveluksessa aloitti DI ja rakennusinsinööri Keijo Kärkäs, jolla on syvällistä osaamista ja kokemusta teollisesta rakennesuunnittelusta.

Lue lisää rakennesuunnittelun palveluistamme >

Lisätietoja

Antti Lahtinen, Osastopäällikkö, rakennesuunnittelu ja tekninen laskenta
antti.lahtinen(at)ctse.fi
+358 40 1541 651

Palaa uutisiin