Fimpec Group Oy ja Isoweli Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka kattaa monipuolisesti IT-palveluita. Nyt solmittava sopimus on jatkumo pitkälle yhteistyölle, sillä yksi Fimpec Group Oy:n konserniyhtiöistä, Fimpec PMO Oy, on kuulunut Isowelin asiakaskuntaan jo vuosikymmenen ajan. Uuden sopimuksen myötä kumppanuus laajentuu käsittämään koko konsernin IT-palveluita.

Yhteistyösopimus kattaa IT-palveluiden ulkoistuksen, sisältäen muun muassa loppukäyttäjätuen, verkkoympäristöt, palvelinjärjestelmät, ylläpidon ja valvonnan sekä laitetoimitukset. Tärkeä osa sopimusta on yhtenäisen tietoturvallisen ympäristön rakentaminen koko Fimpec Group Oy:n liiketoiminnalle mahdollistamaan konsernin jatkuvaa kasvua.

”Frendyn ja Isowelin näkökulmasta luottamuksen ansaitseminen vahvasti kasvavalta asiakkaalta, jonka ammattitaitoinen henkilöstö tekee vaativaa tietotyötä Suomen terävimmässä kärjessä, on erittäin hieno asia”, iloitsee Isoweli Oy:n liiketoimintajohtaja Kari Paananen ja jatkaa: ”Koemme satoja käyttäjiä käsittävän kokonaisuuden haltuun ottamisen innostavan monipuolisena ja sopivan haastavana kokonaisuutena.”

”Kokemuksemme Fimpec PMO Oy:n kautta on tuonut luottamusta Isoweli Oy:n toimintaan ja siltä pohjalta oli hyvä lähteä laajentamaan IT-palvelusopimustamme. Vaakakupissa painoi myös Frendy Oy:n ja Isoweli Oy:n laaja verkosto, mikä on tärkeää strategiamme mukaisen kasvun varmistamiseksi”, kommentoi laajentunutta yhteistyötä Fimpec Group Oy:n kehitysjohtaja Frans Jokinen.

Lisätiedot

Frans Jokinen, kehitysjohtaja, Fimpec Group Oy
frans.jokinen@fimpec.com
Puh. +358 45 359 4828

Kari Paananen, liiketoimintajohtaja, Isoweli Oy
kari.paananen@isoweli.fi
Puh. +358 44 906 5253


Fimpec on projektijohtamiseen ja suunnitteluun erikoistunut huippuosaaja. Toimimme projektikonsulttina niin teollisuuden ja energia-alan suurissa investointihankkeissa kuin erityisasiantuntijana kiinteistö- ja infrasektoreilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 30,3 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 320 huippuasiantuntijaa Suomessa ja ulkomailla.

Isoweli on vuonna 1999 perustettu IT-alan yritys, joka on osa ulkoistuspalveluyhtiö Frendy Oy:tä. Frendy toimii IT-sektorilla paikallisesti läpi Suomen, ja sen lähes 250 huippuosaajaa 19 paikkakunnalla tarjoavat yrityksille korkean tason teknistä osaamista asiakkaan liiketoiminnan kokonaisvaltaisesti sisäistäen. Frendyn liikevaihto vuonna 2021 oli noin 50 miljoonaa euroa.

Palaa uutisiin