Myyntipäällikkö Timo Rantala vastaa kaivos- ja metallurgiateollisuuden myynnistä Suomessa sekä valituilla alueilla kansainvälisesti. Rantala aloitti Fimpec Nodessa helmikuussa 2023. Hänen tavoitteenaan tehdä Fimpec tunnetuksi myös kaivos- ja metallurgisen teollisuuden asiantuntijana ja kumppanina.

Timo Rantalalla on pitkä kokemus kansainvälisestä myynnistä Outokummussa, Larox’ssa ja Outotecilla pääasiassa kaivos- ja metallurgiselle teollisuudelle.

Felipe Aguirre on nimitetty Chilen Fimpec Noden myyntijohtajaksi 1.3.2023 alkaen. Hän vastaa kaivos-, sellu- ja paperiteollisuuden sekä energiamarkkinoiden avaamisesta Fimpecille Chilessä. Tärkeimmät kohderyhmät ovat tehtaiden omistajat ja teollisuuden eri alojen laitetoimittajat ottaen huomioon, että suomalaiset teollisuustoimittajat ovat varsin vakiintuneita Chilessä ja näillä on hyvä maine erityisesti sellu- ja paperi- sekä kaivosteollisuudessa.

Ennen meille tuloaan Felipe Aguirre toimi myyntipäällikkönä chileläisessä energiasuunnitteluyrityksessä, joka keskittyi pääasiassa energiainfrastruktuurin ja energiahankkeiden kehittämiseen etenkin uusiutuvissa energiamuodoissa sekä eräisiin vihreän vedyn projekteihin. Hän on myös työskennellyt Outotecilla myyntitehtävissä Chilessä.

Timo Rantala ja Felipe Aguire raportoivat molemmat Fimpec Noden toimitusjohtajalle Luis Rudolphylle.

(Kuvassa Felipe Aguirre vasemmalla ja Timo Rantala oikealla.)

Lisätietoja

Luis Rudolphy, myyntijohtaja, kansainvälinen myynti,
toimitusjohtaja, Fimpec Node Oy
puh. +358 40 197 2323 tai luis.rudolphy(at)fimpec.com

Felipe Aguirre, myyntijohtaja, Fimpec Node Oy, Chile
puh. +56 9 770 717 89 tai felipe.aguirre(at)fimpec.com

Timo Rantala, myyntipäällikkö,  kaivos ja metallurgiateollisuus, Fimpec Node Oy
puh. +358 40 586 0933 tai timo.rantala(at)fimpec.com

Palaa uutisiin