Toista kauttaan Jyväskylän Kirittärissä pelaavan Ella Korpelan kausi päättyi taas mestaruusjuhliin, kun jyväskyläläiset kaatoivat lauantaina 14.9. neljännessä finaalissa Porin Pesäkarhut ja veivät mestaruuden voitoin 3–1. Ella Korpela palkittiin ottelun vakuuttavimpana pelaajana.

”Suomen mestaruus tuntui tosi hyvältä, ehkä jopa paremmalta kuin viime vuonna. Tällä kaudella joukkueen henkistä kanttia nimittäin mitattiin toden teolla, sillä meillä oli kesän aikana paljon loukkaantumisia, ja vaadittiin venymistä. Myös finaalisarjan pelit Poria vastaan olivat todella tiukkoja, joten sikälikin mestaruus maistui tosi hyvältä”, Korpela pohtii mennyttä kautta.

Oman kautensa Korpela arvioi sujuneen aivan ok:sti sekä runkosarjan että pudotuspelien osalta. Tasosta kertoo muun muassa se, että Naisten superpesiksen pudotuspelien ja finaalien etenijätilastossa Korpela sijoittui toiseksi 15 tuodulla juoksulla ja kärkilyöntitilastossa hän oli neljäs 52 lyönnillä. Runkosarjassa Korpela oli etenijätilaston kolmas 52 tuodulla juoksulla ja kärkilyöntitilaston kakkonen 134 lyönnillä.

”Sain parannettua pelissäni joitakin osa-alueita haluamallani tavalla, mihin pitää olla tyytyväinen. Toki kehitettävää riittää jatkossakin,” hän summaa.

Kaudella 2020 Korpelan peliura jatkuu Jyväskylän Kirittärissä. Fimpec Oy jatkaa omalta osaltaan Kirittärien tukemista. Seuran kanssa on solmittu kolmivuotinen, vuodet 2020–2022 kattava sponsorisopimus.

Palaa uutisiin