Fimpecin kasvu ja kansainvälistyminen jatkui vuonna 2020 yrityksen strategian mukaisesti. Liikevaihto nousi 10,2 miljoonaa euroon (7,9 milj. euroa v. 2019.), jossa on kasvua edellisestä vuodesta noin 30 prosenttia.

Fimpecin toimitusjohtaja Mikko Turusen mukaan kasvun taustalla on pitkäjänteiden työ asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

”Luvuissa näkyy määrätietoinen työ, jota olemme tehneet strategiamme toteuttamiseksi. Tuloksemme osoittavat, että Fimpecin kaltaiselle joustavalle sekä osaamiseltaan ja toimintatavoiltaan kansainvälistä huippua olevalle yritykselle on tilausta niin Suomessa kuin maailmalla.”

Erityistä vuodessa 2020 oli liikevaihdon merkittävä kasvu Suomen ulkopuolella, jonka osuus nousi noin neljännekseen, kun sen osuus vuonna 2019 oli alle 10 prosenttia. Suomen ulkopuolella Fimpecillä on toimintaa erityisesti Uruguayssa, Chilessä ja Saksassa, joissa toimivat Fimpecin tytäryhtiöt.

”Suuri osa liikevaihdon kasvusta on syntynyt kansainvälisestä toiminnastamme. Sekä Uruguayssa että Saksassa ovat käynnistyneet suuret hankkeet, ja myös muita hankkeita on vireillä.

Suomessakin liikevaihdon kasvu jatkui, mikä kertoo toimintamme vakiintumisesta ja asiakkaidemme luottamuksesta ammattitaitoamme kohtaan myös kotimarkkina-alueellamme”, Turunen kertoo.

Turunen näkee vuoden 2021 alkaneen odotetusti ja uskoo yhtiön vahvaan kasvuun myös tänä vuonna.

”Vuosi 2021 on alkanut lupaavasti. Meneillään olevat hankkeet etenevät täydellä vauhdilla niin kansainvälisesti kuin Suomessakin ja alkamassa on myös uusia projekteja, jotka siivittävät meitä pitkälle tulevaisuuteen,” toteaa Fimpecin toimitusjohtaja Mikko Turunen.

Palaa uutisiin