Tarjoamme energia-alan eri sektoreille kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka auttavat ja vauhdittavat asiakkaitamme matkalla kohti vähäpäästöistä energiatuotantoa.

Energia-alalla on meneillään suuri ja nopea uusiutuminen kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Fimpec on tämän kehityksen kärjessä ja pystyy tarjoamaan muutoksen mahdollistamiseen ja vauhdittamiseen kokonaisvaltaisia tulevaisuuden ratkaisuja. Meillä on konsultoinnin, suunnittelun ja projektijohtamisen osaamista sekä kokemusta uusista teknologioista, kuten tuuli- ja aurinkovoimasta, Power-to-X-teknologioista, geoenergiasta, lämpöpumpputeknologioista, energiavarastoinnista sekä vanhojen energiaratkaisujen modernisoinnista.

Tunnemme laaja-alaisesti energia-alan eri sektorit ja palvelumme kattavat koko projektin elinkaaren ideoinnista selvityksiin ja hankekehitykseen, suunnitteluun sekä toteutukseen saakka. Olemme myös mukana uusia teknologioita hyödyntävissä edelläkävijähankkeissa, joten meillä on niistä syvällistä, kokemukseen perustuvaa erityisosaamista.

Osaamisemme ja kokemuksemme ansiosta meillä on kykyä katsoa asiakkaiden tarpeita kokonaisuutena. Yhdistelemme tarvittaessa eri ratkaisuja ja teknologioita, tiedämme mitkä järjestelmät toimivat yhdessä sekä ymmärrämme, mikä on kokonaisuuden kannalta teknisesti ja taloudellisesti järkevintä missäkin olosuhteissa.

Jokaisen projektin viemme lävitse hankkeen edellyttämällä ja asiakkaan toivomalla tavalla. Tarvittaessa autamme asiakkaitamme myös ideoimaan, mihin kannattaa investoida ja mitä palveluja tuottaa. Hankkeita viemme eteenpäin kustannustehokkaasti keskittyen asiakkaan tarpeiden mukaisiin ydinasioihin.

Pääosaamisalueitamme

Yhteyshenkilösi

Sami Nissinen

operatiivinen johtaja, energia
ENERGIAPALVELUT

+358 40 348 5401

Jorma Paananen

liiketoimintajohtaja, infra
PROJEKTIJOHTOPALVELUT

+358 400 347 373

Tomi Vainio

operatiivinen johtaja,
suunnittelupalvelut, Jyväskylä
SUUNNITTELUPALVELUT

+358 40 7027 777

Susanna Vähäsarja

suunnittelupäällikkö, energia
ENERGIAPALVELUT

+358 40 348 5664