Tarjoamme energia-alan eri sektoreille kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme matkalla kohti vähäpäästöistä energiatuotantoa.

Energia-ala käy parhaillaan läpi voimakasta uusiutumista kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Fimpec pystyy tarjoamaan tähän muutoksentarpeeseen kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Energia-alan projektijohto-, suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät ovat meidän ydinosaamistamme, joista meillä on monipuolinen ja pitkä kokemus. Tunnemme ja hallitsemme energia-alan eri sektorit ja erityistä osaamista meillä on uusiutuvan energian hankkeista.

Pystymme tarjoamaan energia-alan hankkeen läpiviemiseen kaikki tarvittavat palvelut esisuunnittelusta toteutukseen ja käyttöönottopalveluihin saakka. Hankkeissa hyödynnämme myös suurten teollisuuden hankkeiden suunnittelusta ja läpiviennistä hankkimaamme kokemusta sekä osaamistamme esimerkiksi julkisista hankinnoista ja voimalaitostekniikan mitoituksesta.

Jokaisen hankkeen viemme läpi joustavasti hankkeen edellyttämällä ja asiakkaan toivomalla tavalla. Joustavuus koskee niin prosesseja, rakentamisen ratkaisujen hakemista kuin aikatauluja.  Voimme toimia energia-alan hankkeissa kokonaispalvelukonseptin toteuttajana (EPCM), johtaa projektia asiakkaamme puolesta tai hänen tukenaan tai tarjota tarvittavat suunnittelu- ja projektijohtopalvelut hankkeen tiettyyn vaiheeseen. Yksi vahvuutemme on IPD-toteutusmallimme (integrated project delivery), jonka ydinasia on toimiminen osana asiakkaan hankeorganisaatiota.