Fimpec on asiantunteva kumppani tuuli- ja aurinkovoimahankkeisiin. Osaamisessamme yhdistyy käytännön kokemus tuulivoimakohteiden valmistelusta, rakennuttamisesta ja valvonnasta sekä tietämys siitä, miten uusia hankkeita kannattaa viedä eteenpäin. Meillä on siksi valmiudet olla mukana hankkeissa ensimmäisistä esiselvityksistä käyttöönottoon saakka.

Olemme olleet 2010-luvun lopulta lähtien mukana useissa tuulivoimakohteissa. Kohteesta riippuen olemme vastanneet esimerkiksi esiselvityksistä, suunnitteluvaiheesta, kustannushallinasta, aikataulutuksesta, rakennuttamisen johtamisesta ja/tai valvonnasta. Tämän ansiosta meillä on konkreettista tietoa hankkeiden kustannuksista sekä ymmärrystä teknologiasta ja siitä, mitä kaikkea onnistunut tuuli- tai aurinkovoimaprojekti vaatii.

Tietämyksemme ansiosta pystymme auttamaan niin kuntia kuin hankekehittäjäkin ymmärtämään kiinnostuksen kohteena oleva alueen potentiaalin sekä tuuli- ja/tai aurinkovoimahankkeen toteutusmahdollisuudet ja kannattavuuden. Ymmärrämme, mitä sijoittajat tarvitsevat ja tuotamme heidän käyttöönsä tarvittavat tiedot sekä autamme arvioimaan hankkeen tuottomahdollisuudet ja riskit. Tunnemme myös kaavoitus- ja luvitusprosessit ja pystymme auttamaan niiden läpiviennissä.