Uusien teknologioiden hyödyntäminen on olennainen ja välttämätön osa meneillään olevaa energiamurrosta ja pyrkimystä hiilineutraaliuteen. Power-to-X-teknologiat, hiilidioksidin talteenotto ja geoenergia tarjoavat aivan uudenlaisia mahdollisuuksia energian tuottamiseen ja päästöjen vähentämiseen.

Power-to-X-teknologiat mahdollistavat uusiutuvien polttoaineiden, kuten vedyn, metaanin ja ammoniakin tuottamisen päästöttömästi tuuli- ja aurinkosähkön avulla. Samoin ne mahdollistavat tuuli- ja aurinkovoimaloiden ylijäämäsähkön varastoinnin ja muuttamisen siirrettävään muotoon.

Geoenergia on puolestaan nykyään lähes aina esillä yhtenä vaihtoehtona, kun selvitetään mahdollisia lämmitysratkaisuja. Se on myös yhä useammin varteenotettava vaihtoehto, sillä meneillään oleva energiamurros on tuonut geoenergiaan uusia ratkaisuja.

Fimpec on uusien teknologioiden kehityksen kärjessä ja mukana edelläkävijähankkeissa. Siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntijaosaamista ja konsultointia näistä uusista teknologioista konseptitason suunnittelusta laitoksen toteutukseen ja käyttöönottoon saakka. Palvelumme kattavat tuotantolaitoksen mitoituksen, laitoskonseptoinnin ja -suunnittelun, hankinnat sekä varsinaisten rakennusprojektien projektijohton.

Tutustu tarkemmin osaamiseemme