Fimpec osaa ottaa vastuulleen sekä sijoittajien että käyttäjäomistajien kiinteistöhankkeet – aina kuhunkin hankkeeseen parhaan mahdollisen toteutustavan etsien.

Kiinteistöhankkeisiin Fimpec pystyy tarjoamaan kaikki projektin läpivientiin ja rakennuttamiseen tarvittavat palvelut tilaajan tarpeen mukaan. Asiakkaidemme tueksi organisaatiostamme löytyvät hankkeen johtohenkilöt ja tarvittavat asiantuntijat menestyksekkään projektin hoitamiseksi ja suunnittelemiseksi.

Meillä on kokemusta erityisesti liike-, logistiikka-, palvelinkeskus- ja tuotantotiloihin liittyvistä hankkeista, mutta myös julkisista tiloista ja asuntorakentamisesta. Suunnittelupuolella vahvuutemme ovat palvelinkeskukset, joissa olemme olleet tekemässä suunnitelmia yli 20 kohteeseen.

Palvelemme kiinteistöhankkeissa sekä sijoittajia että käyttäjäomistajia, joiden kummankin erityistarpeita ymmärrämme. Hankkeisiin tarjoamme osaamistamme tilaratkaisuista, rakennuttamisesta ja valvonnasta. Etenkin sijoittajille tarjolla ovat myös kiinteistökehittämisen palvelumme, jotka auttavat löytämään kiinteistölle tuottavan käyttötarkoituksen.

Hankkeiden toteuttamisessa emme ole rajoittuneet mihinkään tiettyyn malliin, vaan etsimme aina parhaan mahdollisen paras toteutustavan, joka vastaa asiakkaan tarpeita. Kiinteistöpuolen osaamisemme lisäksi pystymme hyödyntämään tässä Fimpecin mittavaa kokemusta teollisuuden ja energia-alan suurista ja pienemmistä hankkeista.