Fimpec on yksi Suomen johtavista palvelinkeskusten suunnittelun ja projektinhallinnan konsulteista. Vuodesta 2008 lähtien olemme esimerkiksi tehneet yleissuunnitelman (master plan) yli 20 palvelinkeskushankkeeseen eri puolilla Suomea.  Vankan oman osaamisen lisäksi meille on syntynyt tänä aikana vahva verkosto palvelinkeskuksia toimittavien yritysten kanssa.

Asiakkaidemme luottamuksen ja hyvän maineemme palvelinkeskushankkeissa olemme ansainneet menestyksekkäillä projekteilla, joissa on pysytty sovitussa laadussa, aikataulussa ja budjetissa. Onnistumisten takana on erittäin taitava ja innostunut henkilöstömme, jolla on hyvä kielitaito ja kyky huolehtia asiakkaistamme ja täyttää heidän odotuksensa. Tämä onnistuu yhdistämällä kokemuksemme kiinteistökehityksestä, ymmärryksemme palvelinkeskusten erityisistä luotettavuusvaatimuksista sekä vuosikymmenten aikana kertyneen kokemuksemme teollisuusprojektien suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä uudet lähestymistavat energiaratkaisuihin.

Tältä pohjalta olemme voineet tarjota asiakkaillemme jotain ainutlaatuista. Samaa huipputason palvelua olemme sitoutuneet tarjoamaan myös tulevina vuosikymmeninä.

Yhteyshenkilösi

Reijo Parkkinen

myynti- ja projektipäällikkö,
palvelinkeskukset
SUUNNITTELUPALVELUT

+358 400 682 272