Fimpec Node yhdistää kansainvälisen osaamisen ja teollisuuden investoinnit

Fimpec Node on uudenlainen palvelu, joka yhdistää kansainvälisen osaamisen ja teollisuuden investoinnit. Se tarjoaa teollisiin projekteihin maa- ja kielikohtaista suunnittelu- ja projektinhallintaosaamista sekä verkostoja. Palvelulla Fimpec haluaa vahvistaa kansainvälistä läsnäoloaan ja palvella entistä paremmin kasvavaa asiakaskuntaansa teollisuudessa ja energiasektorilla myös Suomessa.

Kansainvälinen tiimi käyttöösi

Fimpec Node tarjoaa kansainvälisesti toimivien asiakkaiden käyttöön tiimejä, joilla on tarvittava osaaminen ja verkostot ulkomailla toimimiseen. Palvelu yhdistää Fimpecin suurista, kansainvälisistä projekteista hankitun osaamisen ja kokemuksen sekä Fimpec Node -työympäristöjen tarjoaman kansainvälisen osaamisen. Palvelu sopii yhtä hyvin kansainvälisille suomalaisyrityksille kuin Suomeen tuleville kansainvälisille yrityksille.

Työmahdollisuuksia kansainvälisille osaajille

Keskeinen osa Fimpec Node -palvelua ovat kansainväliset työympäristöt, joihin rekrytoidaan ensisijaisesti monikielisiä kansainvälisiä ammattilaisia, joille tarjotaan heidän osaamistaan vastaavaa työtä. Suomessa on paljon tällaisia kansainvälisiä osaajia, joilla on osaamista ja intoa, mutta ei välttämättä väylää hyödyntää niitä. Heille Fimpecin uudet työympäristöt tarjoavat uudenlaisen mahdollisuuden.

Otaniemen Fimpec Node

Ensimmäinen Fimpec Node -työympäristö aloitti toimintansa Espoon Otaniemessä marraskuun alussa. Otaniemi oli luonteva valinta toiminnan aloittamiseen, koska kyseessä on vilkas ympäristö, joka on täynnä Fimpecin tavoittelemia kunnianhimoisia kansainvälisiä opiskelijoita ja kokeneita ammattilaisia

Otaniemen toimipiste tulee työllistämään 20–30 henkilöä, joille Node-työympäristö tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää ammattitaitoaan. Tavoitteena on kansainvälinen ilmapiiri, oma työkulttuuri ja toimintatapa.