Fimpecin kiinteistökehittämisen palveluissa yhdistyy kokemus ja tietämys kiinteistöalasta ja sen markkinoista sekä projektijohtopalveluiden osaaminen. Toteutamme ennen kaikkea kiinteistökehityshankkeita, joissa rakennuksen käyttötarkoitusta muutetaan tai tehokkuutta parannetaan. Kyseessä voivat olla esimerkiksi saneerattavat, purettavat tai laajennettavat rakennukset. Autamme asiakkaitamme näkemään kohteen kaikki mahdollisuudet ja koko potentiaalin sekä löytämään oikeat ja taloudelliset ratkaisut vastaamaan kiinteistön tulevia käyttötarpeita ja nostamaan sen arvoa.

Meillä on osaamista erityyppisten kiinteistöjen kehittämisestä liiketiloista tuotantotiloihin ja myös julkisen puolen tiloihin. Tässä työssä emme ole sidottuja mihinkään tiettyyn malliin, vaan etenemme asiakkaan tarpeiden mukaan. Kun olemme mukana tarpeeksi varhaisessa vaiheessa, pystymme tarjoamaan tiedon tarvittavan investoinnin kustannuksista ja kannattavuudesta tai voimme auttaa löytämään kohteelle uuden omistajan, jonka strategiaan kohde soveltuu.

Palvelu tarjoaa

  • Vaihtoehtoisia perusteltuja vaihtoehtoja asiakkaan valittavaksi.
  • Yhdistämme kiinteistötoimialan asiantuntijoidemme pitkän ja monipuolisen kokemuksen Fimpecin projektinjohtopalveluiden osaamiseen.
  • Läsnäoloon perustuvaa paikallistuntemusta pääkaupunkiseudulla ja muissa toimipaikoissamme Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Oulussa ja Turussa.