Fimpecin rakennuttamispalvelut auttavat löytämään jokaiseen hankkeeseen juuri siihen sopivat ratkaisut, kuten sitä parhaiten palvelevan toteutusmallin. Oikeilla ratkaisuilla varmistetaan projektin toteutuminen aikataulussa ja budjetissa pysyen. Asiantuntijoillamme on kokemusta niin kokonaisurakoista, jaetuista urakoista, KVR-urakoista kuin muistakin urakkamuodoista.

Fimpecin hankkeissa rakennuttamisesta vastaa aina nimetty asiantuntija, joka toimii tarvittaessa projektin rakennus-/projektipäällikkönä. Rakennuttamisen lisäksi tarjoamme hankkeisiin myös kustannushallinnan, aikataulutuksen ja HSE-palvelut asiakkaan ja projektin tarpeiden mukaan. Tarvittaessa kokoamme asiakkaan ja toteutusvaiheen tueksi projektin koon ja laajuuden vaativan valvontatiimin, joka sisältää rakennusteknisen valvonnan lisäksi myös talotekniikan sekä sähkötöiden valvonnan. Pienemmissä hankkeissa rakennus/projektipäällikön tehtäviin voidaan yhdistää myös muita projektinjohtamisen ja valvonnan palveluita.

Rakennuttamispalvelumme ovat käytettävissä kaikilla toimialoillamme.

Palvelu tarjoaa

  • Kokeneen asiantuntijaorganisaation, jolla on kattava ammattitaito rakennuttamisesta erityisesti hankkeissa, joiden toteutusvaihteen läpivientiajan tulee olla mahdollisimman lyhyt.
  • Kattavan rakennuttamispalvelun ja tukipalvelut, joilla on erityisosaamista suurista teollisuuden hankkeista.
  • Tarjoamme asiakkaiden käyttöön hiotun, koeponnistetun ja mallinnetun konseptin hankkeiden läpivientiin ja valmisteluun.
  • Korkeatasoinen osaamisemme vähentää asiakkaidemme riskejä.