Olemme teollisuuden ja energia-alan projektikonsultti sekä kiinteistö- ja infrasektorin erityisasiantuntija.

Fimpec tarjoaa teollisuuden, energia-alan sekä infra- ja kiinteistösektorin hankkeisiin kunkin toimialan tarpeisiin sovitettuja palveluja. Samalla kaikkien asiakkaidemme käytössä on eri toimialoilta hankittu tietotaito.

Valitsemillamme toimialoilla pystymme auttamaan asiakkaitamme hankkeen kaikissa vaiheissa alusta loppuun tai hankkeen valikoiduissa osissa.

Erikoisosaaminen, ongelmanratkaisukyky, ammattitaito, työskentelytavat ja työkalut ovat keskeisiä resurssejamme. Ne tuottavat asiakkaalle arvoa, joka voidaan mitata rahassa kasvaneina tuloina tai säästöinä.

Emme tyydy vain parhaaseen lopputulokseen, meille on yhtä tärkeää myös se kuinka tulos saavutetaan. Yhteistyömme perustana ovat avoimuus, vastuullisuus, kuunteleminen sekä valmius kehittää ketterästi ja jatkuvasti omaa toimintaamme. Minkä lupaamme, sen taatusti pidämme.

Teollisuus

Teollisuuden hankkeissa tarvitaan erityisosaamista ja teollisuusrakentamisen erityisten tarpeiden ymmärtämistä. Fimpecissä tätä osaamista on sekä projektijohtamisessa että suunnittelussa.

Energia

Tarjoamme energia-alan eri sektoreille kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme matkalla kohti vähäpäästöistä energiatuotantoa.

Infra

Ajattelemme Fimpecissä, että onnistunut infrarakentamisen hanke on asiakkaalle helppo ja vaivaton – ja osaavana kumppanina toimimme sen mukaisesti.

Kiinteistöt

Fimpec osaa ottaa vastuulleen sekä sijoittajien että käyttäjäomistajien kiinteistöhankkeet – aina kuhunkin hankkeeseen parhaan mahdollisen toteutustavan etsien.