Avoimet työpaikat

Fimpecillä jokainen on yksilö ja ammattilainen, jonka osaaminen täydentää toisten asiantuntijuutta tiimeissä ja projekteissa. Haluamme, että asiakkaidemme haasteita ratkaisevat parhaat asiantuntijat, joten rekrytoimme huippuja ja sellaiseksi kasvavia, ja tuemme heidän jatkuvaa kehittymistään.

Alla ovat tällä hetkellä avoimena olevat työpaikat. Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole tai sinulle sopivaa tehtävää ei ole juuri nyt haettavissa, voit täyttää ja lähettää meille avoimen hakemuksen.

Projekti-insinööri, automaatio ja instrumentointi

Projekti-insinööri, sähköistys

Lead Consultant Power-to-X market

Senior Engineering Specialist roles with Fimpec Node

Kokemuksemme ja osaamisemme ovat työntekijöissämme

Meille Fimpecissä ihmiset eivät ole resursseja, vaan yksilöitä, ammattilaisia joiden osaaminen täydentää toinen toistaan. Haluamme, että asiakkaidemme haasteita ratkaisevat parhaat asiantuntijat, joten rekrytoimme huippuja ja sellaiseksi kasvavia, ja tuemme heidän jatkuvaa kehittymistään.

Yli 350 työntekijän yrityksenä olemme niin iso, että meillä on resursseja toteuttaa suuriakin hankkeita. Siten pystymme tarjoamaan henkilöstöllemme monipuolisia, haastavia ja kehittäviä tehtäviä sekä mahdollisuuksia edetä uralla.

Toisaalta olemme kooltamme ja yrityskulttuuriltamme ketterään toimintaan kykenevä yritys. Tämä tarkoittaa mutkatonta ja nopeaa päätöksentekoa, matalaa organisaatiota sekä suoraa keskusteluyhteyttä johdon ja henkilöstön välillä. Suhtautumisessa työntekijöihin ja työtehtävissä täytyy mielestämme näkyä sama modernius ja ketteryys kuin yrityksessäkin.

Meillä on toimipaikkoja eri puolilla Suomea ja töitä on mahdollista tehdä myös etänä. Kansainvälisiä mahdollisuuksia tarjoavat projektimme ja sen lisäksi toimimme paikallisesti myös Virossa, Saksassa, Ruotsissa, Uruguayssa ja Chilessä.

Uratarinat

Fimpecin modernit johtajat, osa 3: Ville Niemi

"Toiminta on Fimpecillä mielestäni sellaista, että omaa käytöstä pystytään sopeuttamaan tilanteiden mukaan, ihmisten välillä ei ole kipinöitä, keskustelu on asiallista ja ratkaisuihin päästään nopeasti ja sujuvasti."

Ville Niemi

Projektipäällikkö

Lue uratarina

Kohti laivaliikenteen päästöjen vähentämistä – insinöörin erilainen työ laivalla

"Olen tehnyt scrubber-järjestelmien käyttöönottoa ja testausta laivoilla vuodesta 2019 alkaen. Erityisesti työn luonne ja reissuhommat yleisesti viehättävät minua."

Toni Lakso

Automaatioinsinööri

Lue uratarina

Fimpecin modernit johtajat, osa 2: Sylvain Koivulampi

"Fimpecillä olen erityisesti saanut kokea, miten tällaisessa organisaatiossa pystytään järjestämään asiantuntijoille työmahdollisuuksia heidän omien vahvuuksiensa ja kehitystoiveidensa mukaisesti."

Sylvain Koivulampi

Projekti-insinööri

Lue uratarina

Fimpecin modernit johtajat, osa 1: Riitta Ilmasti

"Meillä ei ole korkeaa hierarkiaa, kaikki ovat tavoitettavissa ja kaikkiin saa ottaa yhteyttä. Kaikki voivat myös avoimesti ottaa asioita esille ja esimerkiksi palavereihin otetaan matalalla kynnyksellä aiheita käsiteltäväksi ja kaikkien kuultavaksi."

Riitta Ilmasti

Projektipäällikkö

Lue uratarina

Palvelin­keskuksista tuli työura Antti Laineelle

"Arvostan Fimpecissä vallitsevaa reilua ja hyvää henkeä ja myös sitä, että täällä tehdään töitä jalat maassa pitäen. Tärkeää on tietenkin sekin, että tarjolla on kiinnostavia palvelinkeskushankkeisiin liittyviä töitä."

Antti Laine

Projektipäällikkö

Lue uratarina