Avoimet työpaikat

Alla ovat tällä hetkellä avoimena olevat työpaikat. Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole tai sinulle sopivaa tehtävää ei ole juuri nyt haettavissa, voit täyttää ja lähettää meille avoimen hakemuksen.

Kokemuksemme ja osaamisemme ovat työntekijöissämme

Meille Fimpecissä ihmiset eivät ole resursseja, vaan yksilöitä, ammattilaisia joiden osaaminen täydentää toinen toistaan. Haluamme, että asiakkaidemme haasteita ratkaisevat parhaat asiantuntijat, joten rekrytoimme huippuja ja sellaiseksi kasvavia, ja tuemme heidän jatkuvaa kehittymistään.

Yli 260 työntekijän yrityksenä olemme niin iso, että meillä on resursseja toteuttaa suuriakin hankkeita. Siten pystymme tarjoamaan henkilöstöllemme monipuolisia, haastavia ja kehittäviä tehtäviä sekä mahdollisuuksia edetä uralla.

Toisaalta olemme kooltamme ja yrityskulttuuriltamme ketterään toimintaan kykenevä yritys. Tämä tarkoittaa mutkatonta ja nopeaa päätöksentekoa, matalaa organisaatiota sekä suoraa keskusteluyhteyttä johdon ja henkilöstön välillä. Suhtautumisessa työntekijöihin ja työtehtävissä täytyy mielestämme näkyä sama modernius ja ketteryys kuin yrityksessäkin.

Meillä on toimipaikkoja eri puolilla Suomea ja töitä on mahdollista tehdä myös etänä. Kansainvälisiä mahdollisuuksia tarjoavat projektimme ja sen lisäksi toimimme paikallisesti myös Virossa, Saksassa, Ruotsissa, Uruguayssa ja Chilessä.

Tervetuloa mukavaan työpaikkaan

Työntekijöitämme kohtaan haluamme olla reiluja ja panostamme jokaisen hyvinvointiin ja osaamiseen. Tarjoamme nykyaikaisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja muut edut, esimerkiksi kattavan työterveyshuollon ja laajat vakuutusedut. Käytössämme on myös henkilöstörahasto ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Työntekijämme myös viihtyvät Fimpecin palveluksessa. Muun muassa tällaisia kommentteja he ovat antaneet henkilöstökyselyissä:

”Hyvä ilmapiiri, Mahtavat työntekijät, ketterät toimintamallit, kevyt organisaatio, ei turhia raportointeja”

”Mielenkiintoisia tehtäviä. Mahdollisuus kehittyä. Hyvä porukka.”

”Rento työilmapiiri, mukavat työkaverit, joustavat työajat. Esimiehet luottavat työntekijöihin, eikä ole kokoaika kyttäämässä tekemisiä.”

”Lomat toimii, palaute otetaan hyvin vastaan, osaavat esimiehet, saa apuja pyydettäessä, työntekijät otetaan hyvin huomioon.”

”Fimpec on osoittautunut sellaiseksi työpaikaksi mitä odotin ja joiltain osin jopa ylittänyt odotukset. Työporukalla reilu meininki ja vaikea keksiä motivoivampaa työpaikkaa.”