Fimpec on projektijohtamiseen ja suunnitteluun erikoistunut huippuosaaja. Toimimme projektikonsulttina niin teollisuuden ja energia-alan suurissa investointihankkeissa kuin erityisasiantuntijana kiinteistö- ja infrasektoreilla.

Suurin eteenpäin vievä voima työssämme on intohimo parempiin ja onnistuneisiin projekteihin. Tuomme yhteen juuri sinun projektisi vaatimat huippuosaajat ja saamme heidät pelaamaan yhdessä kohti tavoitteitasi. Oman menestyksemme mittari on projektisi kokonaisvaltainen onnistuminen.

Emme tyydy vain parhaaseen lopputulokseen, vaan meille on yhtä tärkeää se kuinka tulos saavutetaan. Yhteistyömme perustana ovat avoimuus, vastuullisuus, kuunteleminen sekä valmius kehittää ketterästi ja jatkuvasti omaa toimintaamme. Minkä lupaamme, sen taatusti pidämme.

Kokemuksemme ja osaamisemme ovat työntekijöissämme. Meille ihmiset eivät ole resursseja, vaan yksilöitä, ammattilaisia joiden osaaminen täydentää toinen toistaan. Haluamme, että asiakkaidemme haasteita ratkaisevat parhaat asiantuntijat, ja panostamme heidän jatkuvaan kehittämiseensä.

Uskomme, että ongelmat ovat tehty ratkottaviksi. Keskittymällä tekemään parhaamme juuri nyt, tänään käsillä olevassa projektissa, varmistamme huomisesta paremman meille kaikille. Tulevaisuus rakennetaan tämän päivän onnistumisella.

Olemme palvelujen tarjoaja ja kehittäjä, jonka tärkein voimavara on osaava ja kehittymishaluinen henkilöstö.

Antti Lukka

Toimitusjohtaja