Olemme avanneet uuden toimiston Kotkan Karhulaan. Palvelemme sieltä käsin asiakkaitamme monipuolisesti suunnittelun eri osa-alueilla Kouvolan pääkonttorin tukemana.

Taustalla uuden toimiston perustamiseen on halu vahvistaa läsnäoloamme Etelä-Kymenlaakson alueella, jossa on paljon teollisuutta ja kysyntää tekniselle suunnittelulle. Yhtiöllä on alueella vahva asiakaskunta niin metsäteollisuudessa kuin kemian- ja energiateollisuuden sektoreilla. Oma toimisto antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme kattavammin lähipalveluja ja näin esimerkiksi nopeuttaa projektitöiden aloitusta. Samalla se lisää näkyvyyttämme työnantajana lähellä teknisen alan korkeakoulua.

Ratkaisu palvelee myös työntekijöidemme tarpeita lyhentämällä heidän työmatkojaan. Aluksi toimistolle siirtyy työskentelemään nimittäin CTS Engtecin Etelä-Kymenlaaksossa asuvaa henkilöstöä, jotka ovat aikaisemmin kulkeneet töissä Kouvolassa. Tavoitteenamme on kasvattaa toimipisteen kokoa myös uutta henkilöstöä palkkaamalla ja käynnistämmekin rekrytoinnit piakkoin.

Kotkan toimiston perustaminen on osa CTS Engtecin viimeaikaista laajentumis- ja kasvustrategiaa, jota ovat vahvistaneet useat onnistuneet projektit. Ennen Kotkan toimiston perustamista siirryimme vuoden 2019 lopulla uusiin toimitiloihin Helsingissä Takomotie 8:ssa ja vuoden 2020 alussa yhdistimme Jyväskylän toimipisteet saman katon alle Matarankatu 4:ssä.

Palaa uutisiin