Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoisia projektijohtamis- ja suunnittelupalveluja, jotta heidän hankkeensa onnistuisivat parhaalla mahdollisella tavalla – budjetissa ja aikataulussa pysyen.

Fimpecin projektijohto- ja suunnittelupalvelut kattavat investointihankkeen kaikki vaiheet ja tarpeet hankesuunnittelusta suunnitteluun, projektin läpivientiin ja käyttöönottoon saakka.

Palveluita meiltä voi hankkia joustavasti hankkeen tarpeiden ja laajuuden mukaisesti. Voimme ottaa hankkeen vastuullemme kokonaisuutena EPCM-toimittajana, tarjota Owners Engineering (OE) -palveluja tai toteuttaa siitä halutun osa-alueen tai osa-alueita.

Erityinen vahvuutemme on IPD-toteutusmallimme (integrated project delivery), jonka ydinasia on toimiminen osana asiakkaan hankeorganisaatiota. Se on kehitetty suurten teollisuuden hankkeiden läpiviemiseen, mutta toimii myös osakokonaisuuksien toteuttamisessa.

Kaikissa tapauksissa tarjoamme asiakkaidemme käyttöön projektinjohtamiseen ja suunnitteluun erikoistuneet huippuosaajamme, joilla on kyky ymmärtää ja ratkaista asiakkaan ongelmia sekä asiakaslähtöisen, joustavan ja kustannustietoisen toimintatapamme, jonka arvo voidaan mitata rahassa.

Konsultointipalvelut

Fimpec Consulting Oy tarjoaa energia-alan toimijoiden tueksi syvällistä ymmärrystä sekä asiantuntevaa, riippumatonta neuvontaa meneillään olevassa energiamurroksessa.

Projektijohtaminen

Fimpecin projektijohtopalveluiden lähtökohtana on toimia asiakkaidemme edunvalvojana ja auttaa heitä viemään hankkeet läpi aikataulussa ja budjetissa pysyen.

Suunnittelu

Meillä on monipuolista, vuosikymmenten aikana kertynyttä tieto-taitoa suunnittelusta, osaavat tekijät, joustavat toimintatavat ja ajanmukaiset työkalut asiakkaitamme varten.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Yhteystietomme