Fimpec tekee layout-, rakennustehtävä- ja putkistosuunnittelua teollisuuden eri aloille projektien elinkaaren jokaiseen vaiheeseen. Laitossuunnittelun palvelumme kattavat niin kokonaisprojektien suunnittelun kuin yksittäisten laitteiden ja osa-alueiden detaljisuunnittelun.

Vahvuutemme laitossuunnittelussa ovat kokeneet, osaavat ja pitkään Fimpecin palveluksessa olleet suunnittelun asiantuntijat, joilla on monipuolinen kokemus projekteista, niiden onnistuneesta läpiviennistä sekä asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisestä. Tarvittaessa osaamme myös kertoa asiakkaillemme, mitä kaikkea laitossuunnittelussa kannattaa ottaa huomioon, jotta rakennusprojekti voidaan viedä läpi sujuvasti toteutusvaiheessa.

Palvelu tarjoaa

  • Kattavat suunnittelupalvelumme.
  • Joustavan toimintatapamme, joka tekee yhteistyöstä kanssamme sujuvaa: haluamme ja osaamme mukauttaa toimintamme asiakkaidemme toimintatapoihin sopiviksi.
  • Halumme pitkiin ja molempia osapuolia hyödyttäviin asiakassuhteisiin, joissa katsotaan pidemmälle kuin vain yksittäiseen hankkeeseen . Monien laitossuunnitteluasiakkaidemme kanssa olemmekin toteuttaneet useita projekteja vuosikymmenten aikana.