Teollisuuden ja energia-alan investointihankkeissa mekaaniset asennustyöt ja niiden saumaton yhteensovittaminen varsinaisten rakennustöiden kanssa takaavat projektin etenemisen hallitusti ja suunnitelmien mukaisesti. Näiden asennusten johtaminen ja valvonta on Fimpecin erityisosaamista, jonka olemme hankkineet useiden eri teollisuudenalojen hankkeissa eri puolilla maailmaa.

Käytännön kokemuksemme ansiosta pystymme toimimaan asiakkaidemme edunvalvojana ja pitämään huolta projektin sujuvasta etenemisestä asennustöiden osalta. Suurimman hyödyn asiantuntemuksestamme saa, mikäli olemme hankkeessa mukana mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Silloin pystymme tuomaan projektinjohdon ja suunnittelijoiden käyttöön käytännön kokemukseen pohjautuvan tietämyksemme asennustöiden vaatimuksista, tunnistamaan ennakolta ongelmakohdat ja kertomaan, mitä pitää ottaa huomioon suunnittelussa ja töiden toteutuksessa.

Suosittelemme hankkimaan asennusten johtamisen ja valvonnan palvelut meiltä yhtenä pakettina. Otamme silloin vastuun kokonaisuudesta, tuomme työmaalle kokeneen projektinjohtajan/ työmaapäällikön, asiakkaan tarpeiden mukaan profiloidut ammattitaitoiset ja sitoutuneet valvojat sekä oman, asiakkaidemme kiittämän toimintamallimme, jossa toimimme yleensä osana asiakkaan organisaatiota.

Palvelu tarjoaa

  • Kustannustehokkaan ja laadukkaan tavan huolehtia asennustöistä.
  • Kykymme ennakoida ja yhteensovittaa asennusöiden tarpeet ja tunnistaa ongelmakohdat jo suunnitteluvaiheessa.
  • Turvallisuusasioista huolehtimisen.
  • Kokeneet asiantuntijamme, joihin asiakkaamme ovat tottuneet luottamaan projektista toiseen. Asennusjohtamisen lisäksi heillä on laaja kokemus ja ymmärrys rakennuttamisesta.
  • Kykymme ja osaamisemme toimia osana asiakkaan organisaatiota avoimesti ja asiakkaan tarpeita ymmärtäen.