CTS Engtecillä olemme vallitsevissa poikkeusolosuhteissa tehneet toimenpiteitä, jotka varmistavat toimintakykymme säilymisen myös viruspandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa. Meille on tärkeää turvata niin riskiryhmien kuin työntekijöidemme turvallisuus viruspandemian aikana. Tästä syystä suosimme etätyöskentelyä ja suurin osa työntekijöistämme on siirtynyt toimipisteiltämme kotitoimistoille. Olemme myös rajoittaneet työntekijöidemme kotimaan sekä ulkomaan matkustamista ja suosimme verkkotapaamisia asiakastyössä toistaiseksi. Vältämme kaikkea fyysistä kontaktia ihmisten välillä koronapandemian leviämisen hidastamiseksi. Suunnittelutyömme jatkuu tällä hetkellä normaalisti työntekijöidemme etätoimistoilta käsin.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten sekä WHO:n koronavirustiedotusta ja teemme kaikkemme omasta puolestamme koronaviruspandemian leviämisen hidastamiseksi. Päivitämme sekä asiakastiedotteitamme että työntekijäohjeistuksiamme tilanteen niin vaatiessa.

Koronaviruksen leviämisellä voi olla vakavassa tilanteessa vaikutuksia sopimusvelvoitteidemme hoitoon. Mahdollisella laajamittaisella karanteenilla, sairastumisilla tai vastaavalla poikkeustilanteesta seuranneella ylivoimaisella esteellä voi tapahtuessaan olla vaikutuksia projektitoimeksiantoihimme. Luomme kuitenkin jatkuvasti ennaltaehkäiseviä ratkaisumalleja, joilla pyrimme vähentämään tilanteesta aiheutuvat haitat.

Mikäli tilanteesta seuraa projektikohtaisia vaikutuksia, tiedotamme asiasta sopimuskohtaisesti erikseen.

Pidetään yhdessä huoli itsestämme sekä muista kanssaihmisistä.

Palaa uutisiin