SystemTest on perustettu vuonna 1991 ja tekee teollisuusautomaatiojärjestelmien suunnittelua ja asennusta 15 henkilön voimin. Referenssejä löytyy monelta eri alalta: puupelletin tuotanto, vesipumppaamot, jätevedenpuhdistamot, lämpövoimalat, katuvalaistuksen ohjaus, kuljettimien ohjaus, prosessiohjausjärjestelmät teollisuudelle, tuotantolinjan ohjaus-,ja RFID-järjestelmät. Järjestelmissä SystemTest käyttää pääasiassa Siemens, Turck, Banner ja Comat komponentteja sekä laitteita. Yhtiön toimipiste sijaitsee Tallinnan lähellä Piritassa.

SystemTest tulee edelleen tekemään ja kasvattamaan liiketoimintaa Virossa mutta yhteistyö konsernin Suomen ja Venäjän yhtiöiden kanssa avaa yhtiölle mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaa Viron ulkopuolelle. Vastaavasti SystemTestin sijainti ja asema Viron markkinoilla mahdollistaa CTS-konsernin muiden palveluiden paremman tarjoamisen Viroon.

SystemTest:n hankinta tukee CTS:n tavoitetta laajentaa palvelutarjontaa sekä maantieteellistä läsnäoloa. CTS-konsernin automaatio-, instrumentointi- ja sähköistyksen palvelut kattavat asiakkaiden tarpeet hankkeiden konseptivaiheesta kenttä- ja sovellussuunnitteluun, ja SystemTestin myötä edelleen automaatio- ja sähköistysjärjestelmien kokonaistoimituksiin.

”SystemTest on korkean ammattitaidon sekä vaativien ja laadukkaiden toimitusten yhtiö, jonka toimitusreferenssit ovat vakuuttavat. SystemTest yhdistettynä konsernin nykyisiin palveluihin mahdollistaa laajat toimitukset, jotka herättävät varmasti asiakkaiden kiinnostuksen”, toteaa CTS Engtec Oy:n toimitusjohtaja Antti Lukka.

”Olen tyytyväinen, että olemme lyhyessä ajassa pystyneet merkittävästi laajentamaan automaation ja sähköistyksen palveluita. SystemTestin ja aiemmin konserniin liittyneen JEEC Oy:n myötä tarjoamme erittäin laajat palvelut ja pystymme entistä paremmin kehittämään uusia, asiakkaiden tarpeisiin vastaavia toimituskokonaisuuksia. Uskon että asiakkaamme ovat tästä kiinnostuneita niin Suomessa kuin Virossa”, Lukka sanoo.

”Uusi omistaja antaa SystemTestille mahdollisuuden laajentaa palveluvalikoimaa sekä nykyisille että tuleville asiakkaille. CTS Engtec konsernin laaja-alainen osaaminen ja resurssit auttavat SystemTestiä vastaamaan vielä paremmin asiakkaiden tarpeisiin teollisuuden automaation ja digitalisoinnin alalla”, sanoo SystemTest OÜ:n toimitusjohtaja Urmas Paisnik.

SystemTest OÜ toimittaa korkealaatuisia teollisuusautomaatiojärjestelmiä teollisuus- ja infraprojekteihin. Ydinosaaminen on teollisuusautomaatiojärjestelmien suunnittelussa, valmistuksessa ja käyttöönotossa.

Palaa uutisiin