Kuvassa vasemmalta oikealle: Leif Hedlund, Michael Uhland, Helena Oja

Fimpec vahvistaa Ruotsin paikallistoimintaa avaamalla uuden toimipisteen Kiirunaan. Toiminta on jo käynnissä sekä uusien työntekijöiden rekrytoinnin että asiakasprojektien käynnistämisen osalta. Toimipisteen tiimipäälliköksi on nimitetty Michael Uhland, joka kuvailee laajentumista merkittäväksi askeleeksi Fimpecin kasvustrategialle ja liiketoiminnalle. 

”Kiirunan alueella tapahtuu paljon merkittäviä asioita, joissa haluamme olla osallisina. Käynnissä oleva suuri kaupunkiuudistus, alueelta löytyvät harvinaiset maametallit ja ennen kaikkea infrastruktuuri, jota tarvitaan tämän kaiken toteuttamiseen, tarjoavat paljon potentiaalia liiketoiminnalle. Lisäksi on mukavaa työskennellä pienemmässä, mutta ketterässä yrityksessä, jossa on enemmin mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhön”, Uhland kertoo. 

Kiirunan toimipisteeseen projekti- ja suunnittelupäälliköksi valittu Helena Oja on myös innoissaan alueen potentiaalista kasvun ajurina. 

”Tuntuu vähän siltä kuin omaa yritystä perustaisi. Moni asia on meistä kiinni paikallisen tunnettuuden rakentamisessa. Tiedossa on vapautta, mutta myös vastuuta siitä, että asiat sujuvat moitteettomasti. Liiketoiminnan kannalta paikallinen läsnäolo on tärkeää. Olo on vähän kuin Klondikessa aikoinaan kaiken tämän keskellä, mitä esimerkiksi Kiirunan kaivostoiminnassa nyt tapahtuu”, Oja kertoo. 

Paikallista läsnäoloa ja pitkää kokemusta 

Fimpec AB:n Pohjois-Ruotsin liiketoimintayksikön johtaja Leif Hedlund kuvailee laajentumista tärkeäksi kasvumahdollisuudeksi ja korostaa yhteistyössä paikallista läsnäoloa ja pitkää kokemusta. 

”Meillä oli mahdollisuus kasvattaa tietoutta Fimpecin palveluista paikallisesti Pohjois-Ruotsissa kahden motivoituneen ja jo tutuksi tulleiden asiantuntijoiden kanssa. Michael Uhlandilla ja Helena Ojalla on yhteensä kuusikymmentä vuotta kokemusta rakentamisesta, ja he ovat tunnettuja ja arvostettuja toimialalla. Emme voineet jättää tällaista mahdollisuutta käyttämättä”, kertoo Hedlund. 

Kiirunan toimipiste sijaitsee osoitteessa Gruvvägen 24. Kiirunan lisäksi Fimpec AB:lla on toimipisteet Ruotsissa myös Västeråsissa ja Tukholmassa. 

Lisätietoja
Leif Hedlund
johtaja, Pohjois-Ruotsi, Fimpec AB,
+46 705 08 08 34
leif.hedlund@fimpec.com 

Palaa uutisiin