Fimpec lahjoittaa joulun jaettavien asiakaslahjojen sijaan 5 000 euroa hyväntekeväisyyteen viime vuosien tapaan. Tänä vuonna kohteeksi valikoitui Suomen Punaisen Ristin, Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Ylen järjestämä Hyvä joulumieli -keräys, jonka avulla hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

70 euron arvoiset Hyvä Joulumieli -lahjakortit jaetaan Suomessa asuville lapsiperheille. Lahjakortin vastaanottavilla perheillä on vaikea tilanne esimerkiksi työttömyyden, sairauden, ylivelkaantumisen, perheen pienituloisuuden tai jonkin muun kriisitilanteen vuoksi.

Tänä vuonna henkilöstö valitsi lahjoituskohteen yhteisellä äänestyksellä. Äänestyksen yhteydessä oli mahdollista perustella valintaa avoimesti. Henkilöstömme koki, että osallistumalla Hyvä joulumieli -keräykseen pystymme osaltamme mahdollistamaan joulunvieton niissäkin kodeissa, joissa joulua ei olisi muuten mahdollista juhlia.

  • ”Joulun hyvään tunnelmaa vaikuttaa myös yhdessäolon lisäksi joulun antimet. Elämä ei ole Suomessakaan tasapuolista, joillakin on osalla ei ole. Paljon on taloudesta kiinni.”
  • ”Vähävaraisia perheitä ja yksinhuoltajia riittää. On mukava auttaa heitäkin saamaan edes jouluksi hyvä mieli.”
  • ”Suomessa on paljon vähävaraisia perheitä eikä heillä ole välttämättä varaa ostaa lahjoja lapsille/jouluruokia jouluksi. Sen takia tämä kohde olisi hyvä.”
  • ”Joulumieli on tärkeä asia myös vähäosaisille”
  • ”Erityisesti jouluna kaivataan maailmaan hyvää mieltä. Luotan SPR:n ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton toimintaan.”
  • ”Kaikki hyviä kohteita, mutta myös Suomessa on monessa lapsiperheessä tulossa niukka joulu ja sen takia tällä kertaa Hyvä Joulumieli keräys on minun valintani. ”
  • ”Olemme etuoikeutetussa asemassa ja haluan, että varat ohjataan niille perheille kotimaassa, jotka haluavat lapsilleen tarjota joulun, vaikkei siihen taloudellisia edellytyksiä olisikaan.”

Toivomme, että lahjoitus tuo joulumieltä niille perheille, jotka tarvitsevat sitä eniten.

Lisätietoja:
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Maiju Hirvikallio, Fimpec Group Oy
+358 50 560 9707, maiju.hirvikallio(a)fimpec.com

Palaa uutisiin