Asiantuntijawebinaarissa Fimpec Group Oy:n toimitusjohtaja Antti Lukka määrittelee, mitä moderni projektijohtajuus on. Hän kertoo myös, mihin tässä suhteessa tähtää Fimpec, jonka nimen alle yhdistivät toukokuun lopussa toimintansa suunnitteluyhtiö CTS Engtec, projektinjohtoon erikoistunut Fimpec Oy sekä energia-alan asiantuntija Fundacon Oy.

Fimpecin rakennus- ja suunnittelupäällikkö, Aalto-yliopiston tohtorikoulutettava Eelon Lappalainen kertoo, miltä projektijohtamisen tulevaisuus näyttää ja miten megatrendit vaikuttavat siihen. Case-esimerkkinä on muun muassa MetsäFibre Oy:n biotuotetehdas Kemissä.

» Ilmoittaudu webinaariin tästä

”Perinteisesti projekteissa on aina tietyt roolit, mutta me uskomme, että parempi tulos saadaan, kun ongelmanratkaisua lähestytään yhteisen hankkeen eikä roolien näkökulmasta. Jokainen projekti on aina täynnä ongelmia ja haasteita. Yksi toimija voi kyllä luoda monia ongelmia, mutta kukaan toimija ei pysty ratkaisemaan yksin yhtäkään ongelmaa, Haasteet ratkotaan parhaiten niin, että tullaan samaan pöytään eikä huudella naapuripöydästä.”
Toimitusjohtaja Antti Lukka, Fimpec Group Oy

Palaa uutisiin